به گزارش پایگاه خبری بازیافت ایران به نقل از خبرگزاری تسنیم از شهرری، سید احمد صفوی امروز در نخستین سمینار تخصصی "نقش شوراها در توسعه شهرستان ری" که به همت شورای شهر ری و با حضور تمام اعضای شوراهای روستا، بخش‌ها و شهرهای تابع ری برگزار شد، ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن نیمه شعبان، با اشاره به لزوم فراگیری فرهنگ کاهش تولید زباله اظهار داشت: با توجه به وضعیت اقتصادی و شرایط ناگوار زیست محیطی، مسئولان حوزه شهری باید با تعامل با یکدیگر و بهره‌گیری از ظرفیت‌های شورا، مردم، دهیاری‌ها و شهرداری‌ها به سمت کاهش تولید زباله حرکت کنند.

وی با تأکید بر ضرورت اجرای سیستم تفکیک زباله از مبدأ بیان کرد: امروز ۲۰ درصد زباله‌های شهر تهران به صورت تفکیک از مبدأ جمع‌آوری می‌شوند، که امید است با استفاده از ظرفیت‌ها و مشوق‌هایی که برای این منظور در نظر گرفته شده بتوان این آمار را افزایش داد.

شهردار منطقه ۲۰ همچنین با بیان اینکه زباله سرمایه‌ای است که در حال به شدت به محیط زیست آسیب می‌زند افزود: تجریه دنیا و شهرهای مختلف ایران نشان می‌دهد که باید به صورتی جدی در نحوه جمع‌آوری و انتقال به ویژه در مورد مخزن‌هایی که در جوار منازل قرار داده می‌شوند، توجه داشت تا به عنوان نمونه و الگو به لحاظ بصری و بویایی، کمترین مزاحمت را برای شهروندان ایجاد کند.

صفوی سپس با اشاره به در بحث جمع‌آوری نخاله‌های ساختمانی تصریح کرد:‌ این سیستم در حال حاضر در شهرداری تهران اجرا می‌شود و به کسی مجوز صدور پروانه می‌دهند که در دفاتر خدمات الکترونیک پرونده تشکیل داده و میزان نخاله ناشی از تخریب بنا برآورد و هزینه آن پرداخت شود.

وی ادامه داد: علاوه بر این خودروهای مشخصی برای انتقال نخاله‌های ساختمانی به خارج از شهر در سیستم پیش‌بینی و برنامه تایید آن از سوی پیمانکار اخذ شود.

شهردار منطقه ۲۰ گفت: متأسفانه آنچه که امروزه دغدغه مدیران شهری شده است، موضوع نخاله‌های غیرمجاز است که توسط خودروهای غیرمجاز به خارج از شهر انتقال داده می‌شود، از این‌رو ما باید مکانیزم و فرایند خود را در موضوع رسمی میزان نخاله‌ها و انتقال آن‌ با استفاده از ابزار و تکنولوژی‌های روز و مدیریت صحیح‌تر فراهم کنیم.

صفوی در پایان با اشاره به ضرورت تشکیل کارگروهی جهت تعامل بیشتر میان مدیران شهر ور وستا خاطرنشان کرد: شهرداری منطقه ۲۰ به حدود ۳۰ روستا در حریم شهری خود خدمات ارائه می‌دهد که این امر نیازمند تعامل بیشتر با دهیاری‌هاست، از این رو انتظار ما این است که در موضوعات اداره محل جغرافیایی که خدمات ارائه می‌دهیم تعامل بیشتری برای بهبود وضعیت روستاها شکل بگیرد.