سیاوش شمسی پور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: همین پسماندهای صنعتی اگر به طور صحیح مدیریت شوند می تواند به یک ثروت یا سرمایه تبدیل شوند و در واقع باید بگویم واقعیت محض در خصوص پسماند و زباله این است که می توانیم با زباله تولیدی روزانه در مصرف منابع طبیعی صرفه‌جویی کرده و به جای استفاده از مواد خام برای تولید محصولات نو، از مواد بازیافتی استفاده ‌کنیم.

وی اضافه کرد: بازیافت صحیح زباله‌ها فایده زیادی برای  محیط زیست دارد که مهمترین آن این است که به ماکمک بازیافت زباله در مصرف منابع طبیعی صرفه‌جویی کرده‌ایم  و به جای استفاده از مواد خام برای تولید محصولات، از مواد بازیافتی استفاده خواهیم کرد و صرفه‌جویی در مصرف انرژی است و فضای کمتری برای دفن زباله ها اشغال می شود.

شمسی پور درادامه افزود: آموزش، اطلاع‌رسانی و مشارکت مردمی، اساسی‌ترین مقوله در راستای ساماندهی مدیریت پسماندها محسوب می‌شود برای بازیافت زباله‌ها ابتدا پس از جداسازی مواد غذایی از سایر زباله‌ها می توان بازیافت مابقی پسماند مثل شیشه، کاغذ، پلاستیک و انواع فلزات را از زباله ها جدا کنیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قزوین افزود: برای مدیریت پسماند و تفکیک زباله ها مشارکت مردم در سطح گسترده لازم است که البته این مهم بدون آموزش کافی به مردم برای ارتقای فرهنگ زیست‌محیطی جامعه ممکن نیست. زیرا مردم یکی از مهمترین ارکان اجرایی شدن این امر هستند ودر واقع مردم باید در کنار مسئولین زیربط قرار گیرند.